KOOP-İŞ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR 19. ŞUBEMİZ AÇILDI…
Sendikamız İstanbul 2 Nolu Şubesi Faaliyete Başladı.
Şube açılışı ile ilgili açıklamada bulunan TÜRK-İŞ Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Sendikamız Genel Başkanı Eyüp Alemdar; "Uzun bir zamandan beridir yönetim kurulu olarak, İstanbul İlimize ikinci bir şube açmaya karar vermiştik. Son yıllarda sendikamız çok ciddi örgütlenmeler yaptı, üye sayımız ciddi anlamda arttı.
Özel sektörde, özellikle mağazacılık ve perakende sektöründe dünya çapında büyük markalarda yaptığımız başarılı örgütlenme çalışmaları, İstanbul gibi büyük şehirlerde, üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek ve onlara daha yakın olabilmek adına idari yapılanmamızı geliştirme ihtiyacı doğurdu.
Önümüzdeki süreçlerde İstanbul 1 ve 2 Nolu şubelerimiz beraber hareket ederek, işbirliği içerisinde, aktif olarak sendikamızı daha da büyütmek için, İşkolumuzda hangi iş yeri varsa örgütlenmek ve bağlı işyerlerinde görevli üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için ellerinden geleni yapacaktır.
İstanbul Avrupa yakasında açılan 2 nolu şubemizin, Ülkemize, TÜRK-İŞ topluluğuna, sendikamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını dileriz.
İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ;
SENDİKAMIZ SAMSUN ŞUBESİNİN 15. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SENDİKAMIZDAN ÜYELERİMİZ ve ÇOCUKLARI İÇİN DEV EĞİTİM HİZMETİ DEVAM EDİYOR
SENDİKAMIZ İZMİR ŞUBESİNİN OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BAŞKANLAR KURULU SONUÇ BİLDİRGESİ YAYINLANDI
SYDV GREVİNDE MUTLU SON
Hakkımızı Alana Kadar Bu Mücadele Sürecek...
#SYDVdeGREVEdevam
SYDV GREVİ BASINDA
SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINDA GREV
SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINDA GREV BAŞLADI...