DANİMARKA MENŞEİLİ ECCO AYAKKABI İLE 1. DÖNEM TİS GÖRÜŞMESİ BAŞLADI
Sendikamız ile Danimarka firması ECCO Ayakkabı Ltd. Şti. ile ilk dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı. Görüşmelere Sendikamız adına Sendikamız Genel Sekreteri Metin Güney, İşveren adına da ECCO Ayakkabı Grup Kıdemli Başkan yardımcısı ve ECCO ABD Başkanı Deniz Necati Erda katıldı.
Görüşmelere ayrıca, ECCO Ayakkabı Ortadoğu ve Afrika CEO'su Reshma Shetty, ECCO Ayakkabı Finans Direktörü Morten Kjaer Nielsen, Finans Müdürü Ayhan Tokcan, İnsan Kaynakları Koordinatörü Neva Akgün; Sendikamız İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Şahin Kaya, Toplu İş Sözleşmesi Uzmanımız Abdurrahman Tatlıpınar, İşyeri Temsilcimiz Akın İsmail Yanık; İşveren adına da Av. Serra Özden, Av. Kübra Yılmaz katıldı.
ECCO Ayakkabı ile Sendikamız arasında gerçekleşen 1. Dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin başta ECCO Ayakkabıda çalışan üyelerimiz olmak üzere tüm taraflara hayırlı olmasını dileriz.
KARABÜK ÜNİVERSİTE İLE SENDİKAMIZ ARASINDA 2. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
TUNCELİ MUNZUR ÜNİVERSİTESİ YENİ DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI VE SENDİKAMIZ ARASINDA 3. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
YARGITAY BAŞKANLIĞI İLE SENDİKAMIZ ARASINDA 3. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE BAĞLI VALİLİK VE KAYMAKAMLIKLAR 7. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI YATIRIM İZLEME KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI'NDA 5. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI SYDV’LER İÇİN 5. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
TÜİK İLE SENDİKAMIZ ARASINDA 2. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
İŞKUR İLE SENDİKAMIZ ARASINDA 3. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE 12. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR