İŞKUR İLE SENDİKAMIZ ARASINDA İMZALANACAK OLAN 3.DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI
İŞKUR ile Sendikamız arasında imzalanacak olan 3. Dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri TÜHİS’de yapılan toplantı ile başladı.
Gerçekleşen toplantıya Sendikamız Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Murat Türkekul, İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Özdemir, TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Şerefettin Güler, katıldı.
Toplantıya ayrıca, Sendikamız Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Soner Berk, TİS Uzmanı Abdurrahman Tatlıpınar, Baş Temsilci Mustafa Koçak, temsilcilerimiz Ceyhun Yılmaz ve Elvan Berk; TÜHİS adına, Başuzman Recep Bellici, Uzman Elif Çakal Tombak; İŞKUR adına Genel Müdür Danışmanı İbrahim Oğuzhan Yıldırım, Personel Daire Başkanı Ufuk Şerefli, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Emel Dölek Ulutaş, İşçi Personel Şube Müdürü Ramazan Özbek, katıldı.
Yapılan toplantının başta İŞKUR’da çalışan üyelerimiz olmak üzere Sendikamıza ve tüm çalışma hayatına hayırlı olmasını dileriz.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İLE SENDİKAMIZ ARASINDA YENİ DÖNEM TİS İMZALANDI
ÇANAKKALE SAVAŞLARI GELİBOLU TARİHİ ALAN BAŞKANLIĞI 2. DÖNEM TİS İMZALANDI.
TRABZON ÜNİVERSİTESİ İLE İLK DÖNEM TİS İMZALANDI
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İLE 2. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
HSK İLE 3. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLE 2. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
KAHRAMANMARAŞ İSTİKLAL ÜNİVERSİTESİ İLE SENDİKAMIZ ARASINDA 3.DÖNEM TİS İMZALANDI
GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İLE 3. DÖNEM TİS İMZALANDI
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İLE YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞINDA YENİ DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMELERİ İMZALANDI
ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İLK DÖNEM TİS İMZALANDI