İŞKUR İLE SENDİKAMIZ ARASINDA İMZALANACAK OLAN 3.DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI
İŞKUR ile Sendikamız arasında imzalanacak olan 3. Dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri TÜHİS’de yapılan toplantı ile başladı.
Gerçekleşen toplantıya Sendikamız Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Murat Türkekul, İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Özdemir, TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Şerefettin Güler, katıldı.
Toplantıya ayrıca, Sendikamız Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Soner Berk, TİS Uzmanı Abdurrahman Tatlıpınar, Baş Temsilci Mustafa Koçak, temsilcilerimiz Ceyhun Yılmaz ve Elvan Berk; TÜHİS adına, Başuzman Recep Bellici, Uzman Elif Çakal Tombak; İŞKUR adına Genel Müdür Danışmanı İbrahim Oğuzhan Yıldırım, Personel Daire Başkanı Ufuk Şerefli, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Emel Dölek Ulutaş, İşçi Personel Şube Müdürü Ramazan Özbek, katıldı.
Yapılan toplantının başta İŞKUR’da çalışan üyelerimiz olmak üzere Sendikamıza ve tüm çalışma hayatına hayırlı olmasını dileriz.
KARABÜK ÜNİVERSİTE İLE SENDİKAMIZ ARASINDA 2. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
TUNCELİ MUNZUR ÜNİVERSİTESİ YENİ DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI VE SENDİKAMIZ ARASINDA 3. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
YARGITAY BAŞKANLIĞI İLE SENDİKAMIZ ARASINDA 3. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE BAĞLI VALİLİK VE KAYMAKAMLIKLAR 7. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI YATIRIM İZLEME KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI'NDA 5. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI SYDV’LER İÇİN 5. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
TÜİK İLE SENDİKAMIZ ARASINDA 2. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
İŞKUR İLE SENDİKAMIZ ARASINDA 3. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE 12. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR