KAHRAMANMARAŞ İSTİKLAL ÜNİVERSİTESİNDE İLK DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesinde toplu iş sözleşmesi yapmak için aldığımız yetki tespiti, Tez-Koop-İş Sendikası’nın itirazı sonucunda yargıya taşınmıştı. Mahkeme uzun süren yargılama sonucunda sendikamızın haklılığı ortaya koydu ve yetki belgemiz kesinleşti. Kesinleşen yetki belgemizin hemen ardından görüşmelere başlayan sendikamız, ilk dönem toplu iş sözleşmesini, 29 Nisan 2022 tarihinde TÜHİS’te yapılan törenle imzaladı.
Törene Sendikamız Genel Sekreteri Metin Güney, TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Şerefettin Güler ve Genel Sekreter Yardımcımız Aytuğ Balaman katıldı.
Törende ayrıca Sendikamız adına, TİS Uzmanımız Abdurrahman Tatlıpınar; TÜHİS adına ise Baş Uzman Recep Bellici, Uzman Elif Çakal Tombak ve Uzman Yardımcısı Aybars Gün yer aldı.
Tüm bu süreç boyunca bize olan inançlarını asla kaybetmeyen ve sabırla toplu iş sözleşmesinin imzasını bekleyen Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi çalışanları başta olmak üzere, toplu iş sözleşmesinin sendikamıza ve tüm çalışma hayatına hayırlı olmasını temenni ederiz.
SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ 3. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
VAKIF PAZARLAMA SAN. TİC. A.Ş. İLE ÜÇÜNCÜ DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI İLE 4. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
GELİR DAİRESİ BAŞKANLIĞI İLE 3. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM ETTİ
AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ İLE 3. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ DEVAM ETTİ
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE 7. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLE 2. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
Galatasaray Üniversitesi 2.Dönem Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Devam Ediyor
KARABÜK ÜNİVERSİTE İLE SENDİKAMIZ ARASINDA 2. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
TUNCELİ MUNZUR ÜNİVERSİTESİ YENİ DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI