MÜCADELEMİZ SONUÇ VERDİ
Sendikamızın uzun zamandır gündemde tuttuğu, çözülmesi için girişimlerde bulunduğu “Emeklilikte Yaşa Takılanlar” ve “resen emeklilik” sorunları nihayet çözüme kavuştu.
Sayın Cumhurbaşkanımızın bugün yaptığı açıklamayla, bir yandan EYT ile ilgili sorun çözülürken, diğer yandan da 696 sayılı KHK ile kadroya geçen arkadaşlarımızdan resen emekliği tercih etmeyecek olanlar için ayrı bir geçiş düzenlemesi hazırlanacak.
Koop-İş Sendikası olarak, çalışma yaşamının bu önemli sorunlarının çözülmesi için karar alan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza, Konfederasyonumuz TÜRK-İŞ'in Genel Başkanı Sayın Ergun Atalay'a, TÜRK-İŞ Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Sendikamız Genel Başkanı Sayın Eyüp Alemdar'a ve bu mücadelemizde bize destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.
MART AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI
RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
ŞUBAT AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI
6 ŞUBAT DEPREMİNİN YILDÖNÜMÜNDE, KAYBETTİĞİMİZ CANLARI RAHMETLE ANIYORUZ
İLAVE TEDİYE ÖDEME TARİHLERİ BELLİ OLDU...
ARALIK 2024 ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE
21 ARALIK DÜNYA KOOPERATİFÇİLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN