TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE İKİNCİ DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Türk Alman Üniversitesi ile Sendikamız arasında ikinci dönem toplu iş sözleşmesi TÜHİS’de düzenlenen törenle imzalandı.
Törene Sendikamız Genel Sekreteri Metin Güney, TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Şerefettin Güler, Türk Alman Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Esra Yiğit katıldı.
Törene ayrıca, TÜHİS Uzmanları Hasan Türk ve İpek Çakal; Sendikamız TİS Uzmanları Sezgin Bilgin, Abdurrahman Tatlıpınar ve Nergis Özmen ile işyeri temsilcilerimiz Ersan Kaplan ve Erkan Geldi katıldı.
İmzalanan toplu iş sözleşmemizin, Türk Alman Üniversitesi Rektörlüğü ve Bağlı İşyerlerinde çalışan üyelerimiz başta olmak üzere Sendikamıza ve çalışma hayatına hayırlı olmasını dileriz.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İLE SENDİKAMIZ ARASINDA YENİ DÖNEM TİS İMZALANDI
ÇANAKKALE SAVAŞLARI GELİBOLU TARİHİ ALAN BAŞKANLIĞI 2. DÖNEM TİS İMZALANDI.
TRABZON ÜNİVERSİTESİ İLE İLK DÖNEM TİS İMZALANDI
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İLE 2. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
HSK İLE 3. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLE 2. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
KAHRAMANMARAŞ İSTİKLAL ÜNİVERSİTESİ İLE SENDİKAMIZ ARASINDA 3.DÖNEM TİS İMZALANDI
GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İLE 3. DÖNEM TİS İMZALANDI
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İLE YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞINDA YENİ DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMELERİ İMZALANDI
ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İLK DÖNEM TİS İMZALANDI