ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE
Emeklilik Planı Yapan Üyelerimiz İle İlgili Açıklama
Değerli üyelerimiz,
2024 yılında emekliliği hak ettiği halde, emekliliğini 2024 yılı sonrasına bırakan üyelerimizin emekli aylıklarının %25 ile % 35 arasında daha düşük bağlanacağı öngörülmektedir.
Bildiğiniz üzere, Konfederasyonumuz TÜRK-İŞ ve Sendikamız, üyelerimizin herhangi bir hak kaybı yaşamaması adına yasal düzenlemeler yapılması için tüm yetkililere çağrıda bulunmuştu. Ancak, bugüne kadar konu hakkında herhangi bir yasal düzenleme yapılmamıştır.
2024 ve 2025 yılları arasında oluşacak maaş farkının, emekliliği hak etmesine rağmen çalışma hayatında kalmaya devam edenler için, gelecekte yapılacak maaş artışlarına bağlı olarak 5-6 yıl içinde kademeli olarak kapanacağı öngörülmektedir.
Tüm bu açıklamalarımız doğrultusunda, emekli olmayı düşünen üyelerimiz için aşağıdaki hususlara dikkat etmelerini önemle belirtmek istiyoruz.
En önemli husus üyelerimizin bordro dönemleri ve dilekçe tarihleridir.
Bu kapsamda;
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
MAYIS 2025 ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI
İLAVE TEDİYE ÖDEME TARİHLERİ BELLİ BELLİ OLDU
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
TÜİK 2025 NİSAN ENFLASYON RAKAMLARINI AÇIKLADI
1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN
MART AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI
RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN