BÜYÜK DEPREM FELAKETİNDE KAYBETTİKLERİMİZİ BİR KEZ DAHA ANDIK
6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız ve 11 ilimizde yıkıcı etki yaratan büyük deprem felaketinin yıldönümünde Adana, Gaziantep ve Malatya Şube Başkanlarımız hem kurumları ziyaret etti, hem de depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mezar ve aile ziyaretlerinde bulundular.
Adana Şube Başkanımız Rasim Mart, asrın felaketinin yıldönümünde Hatay’ın Defne, Antakya, Belen ve İskenderun İlçelerinde üyelerimizi ziyaret ederek vefat eden üyelerimize Allah'tan rahmet, kalanlara sabırlar, depremden zarar görenlere geçmiş olsun dileklerimizi iletti.
Gaziantep Şube Başkanımız Mehmet Ali Sarıca da depremin yıl dönümünde MEB, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Tarım Kredi Kooperatiflerinde bulunan üyelerimizden hayatını kaybedenlerin mezarlıklarını ve acılı ailelerini ziyarette bulunarak, her zaman yanlarında olduğumuzu kendilerine bir kez daha iletti.
Malatya Şube Başkanımız Necdet Durak, 6 Şubat depreminin yıl dönümü münasebetiyle şubenin bünyesinde örgütlü olan MEB, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, TÜİK'de bulunan üyelerimizi ziyaret ederek kendileriyle istişarede bulundu.
Sendikamız Koop-İş bir kez daha depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan acılı ailelerine sabırlar diliyor. Temennimiz deprem bölgesinde olduğumuz gerçeğinin unutulmadan, böyle büyük afetleri en az zararla atlatacak tedbirlerin bir an önce alınması, vatandaşlarımızın da bu konuda gerekli bilince ulaşmasının sağlanmasıdır.
BAŞKANLAR KURULUMUZUN SONUÇ BİLDİRGESİ AÇIKLANDI
MÜCADELEMİZ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İLE SONUÇLANDI
NIKE ÇALIŞANLARI KAZANDI!
SAKARYA ŞUBE BAŞKANIMIZ ŞEVKET ULUSİNAN'IN ACI KAYBI...
İNANDIK, BAŞARDIK ....
GREV KARARIMIZ BASINDA GENİŞ YER BULDU
SENDİKAMIZDAN GREV KARARI
2025 YILININ İLK BAŞKANLAR KURULU TOPLANDI
HOŞGELDİN RAMAZAN
ANKARA 1 NOLU ŞUBEMİZİN 9. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ
E-DERGİMİZİN ŞUBAT 2025 SAYISI YAYINLANDI