HABER DETAYLARI
Görüntülenme Sayısı: 54

KOOP-İŞ Adana Yerel İş Sağlığı ve Güvenliği Eylem Komitesi Toplantısı Yapıldı

AB tarafından desteklenen ve ILO tarafından yürütülen program kapsamında KOOP-İŞ Sendikamız, “KOOP-İŞ Sendikasının Kapasitesinin Artırılması Yoluyla Alışveriş Merkezlerinde Çalışanların Çalışma Koşullarının İnsan Onuruna Yakışır İş ve İyileştirilmiş Çalışma Ortamına Kavuşturulması Projesi” başlığını taşıyan projeyi Nisan 2025’te başlatmıştı.

Proje çerçevesinde; TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve KOOP-İŞ Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar’ın başkanlığında, Genel Sekreter Metin Güney, Genel Mali Sekreter Osman Aksoy ve Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Murat Türkekul’un üyeliklerini yaptığı “KOOP-İŞ İş Ulusal Sağlığı ve Güvenliği Eylem Komitesi” kurulmuştu. Projenin hayata geçirileceği Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul ve İzmir’de de bu illerin Şube Başkanlarının başkanlığında ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı “KOOP-İŞ Yerel İş Sağlığı ve Güvenliği Eylem Komiteleri” kurulmuştu.

İstanbul’daki toplantının ardından, KOOP-İŞ Adana Yerel İş Sağlığı ve Güvenliği Eylem Komitesi, 27 Temmuz 2025 Pazar günü, KOOP-İŞ Genel Mali Sekreteri Osman Aksoy ve Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Murat Türkekul’un katılımıyla Adana’da bir toplantı gerçekleştirdi.

KOOP-İŞ Adana Yerel İş Sağlığı ve Güvenliği Eylem Komitesi üyeleri Rasim Mart (Şube Başkanı), Feyzeddin Soylu (Şube Sekreteri), Vedat Biberli (Şube Mali Sekreteri), Hasan Dündar ( Şube Teşkilat Sekreteri), Alper Kocaman (Şube Eğitim Sekreteri) ve Proje Koordinatör Yardımcısı Ufuk Kuluk’un da katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Adana’da AVM’lerde çalışanların sorunları ve çözüm yolları, işverenlerle yapılan görüşmeler değerlendirildi, yakında yapılması planlanan eğitim seminerinin hazırlıkları üzerinde duruldu.

Eposta Listesi Öneri Formu Anket Eski Site Linki