SENDİKAMIZ ŞUBELERİ TÜRKİYE GENELİNDE 1 MAYIS’I COŞKUYLA KUTLADI
Sendikamızın tüm şubeleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü bulundukları illerde yoğun katılım ve büyük bir coşku ile kutladı. İşçi ve emekçilerin haklarına sahip çıktığı, dayanışma ruhunun en güçlü şekilde hissedildiği kutlamalarda, üyelerimiz hep birlikte alanlarda taleplerini haykırdı.
Şubelerimizin katılım sağladığı yürüyüş ve mitinglerde; çalışma yaşamında adalet, iş güvencesi, vergide adalet, ücretlerde iyileştirme, sendikal haklar ve iş sağlığı güvenliği taleplerimizi ön plana çıkardık. Her bir şubemiz, 1 Mayıs’ın birlik, mücadele ve dayanışma ruhuna yakışır şekilde alanlarda yerini aldı.
TÜRK-İŞ İl Temsilcilerimiz, alanlarda yaptıkları konuşmalarda, "İşçiler olarak birlikte güçlüyüz. 1 Mayıs, emeğin ve dayanışmanın simgesidir. İş sağlığı ve güvenliği konusunda daha fazla bilinçlenmeli ve haklarımız için mücadele etmeliyiz." mesajını verdiler.
Emeğin en yüce değer olduğu anlayışıyla, tüm üyelerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyoruz.
Yarınlarımızın daha adil ve eşit bir çalışma hayatına kavuşması temennisiyle;
YAŞASIN TÜRK-İŞ
YAŞASIN KOOP-İŞ
YAŞASIN ÖRGÜTLÜ MÜCADELEMİZ
YAŞASIN 1 MAYIS
MALATYA ŞUBEMİZİN 15. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BASINDA ÇIKAN HABERLER
AZİM KARARLILIK VE MÜCADELE İLE ZAFER SWATCH EMEKÇİLERİNİN
GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞINDA
YETKİMİZ KESİNLEŞTİ
Swatch Group Grevimiz Bloomberg’de
GENEL BAŞKANIMIZ EYÜP ALEMDAR VE YÖNETİM KURULUMUZDAN SWATCH GREVİNE DESTEK ZİYARETİ
AYHAN ÖZBEK'İN ACI KAYBI
TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİNDE ÇALIŞAN BAŞTEMSİLCİ VE TEMSİLCİLERİMİZ İÇİN EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Sendikamız Koop-İş,
UNI Global Union’ın 2025 “Breaking Through” (Atılım) Ödülünü Almaya Hak Kazandı
ULUSLARARASI ÜST KURULUŞUMUZ UNI GLOBAL UNION’DAN SWATCH GROUP TÜRKİYE GREVİNE GÜÇLÜ DESTEK