SENDİKAMIZDAN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NA ANLAMLI DESTEK
Sendikamız, ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine katkı sağlamak ve pandemi döneminde hayata geçirilen Uzaktan Eğitim uygulamasında kullanılmak üzere, 2500 adet tableti, Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim etti.
Tabletlerin teslimi, Sendikamız adına TÜRK-İŞ Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Sendikamız Genel Başkanı Eyüp Alemdar tarafından, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç ve Destek Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Çolak'ın katıldığı etkinlikte gerçekleştirildi.
Alemdar burada kısa bir konuşma yaparak "Örgütlü olmaktan onur duyduğumuz Milli Eğitim Bakanlığı'nda bugün bu anlamlı etkinlikte yer almaktan dolayı çok mutluyum. İçinde bulunduğumuz koşullar toplumun her kesimini olumsuz etkiledi ve mağdur etti. Çalışma koşulları düzelebilir, maddi yetersizlikler giderilebilir fakat geleceğimizi inşa edecek olan yavrularımızın eğitim hayatından uzak kalması telafi edilemeyecek bir durumdur. Bu sebeple bizler de üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyor ve toplumumuzun her kesimini de yavrularımızın eğitimine destek olmaya davet ediyorum." dedi.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç de Genel Başkanımız Eyüp Alemdar'a ve Sendikamıza bu duyarlı davranışı için teşekür ettiğini ifade etti.
MALATYA ŞUBEMİZİN 15. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BASINDA ÇIKAN HABERLER
AZİM KARARLILIK VE MÜCADELE İLE ZAFER SWATCH EMEKÇİLERİNİN
GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞINDA
YETKİMİZ KESİNLEŞTİ
Swatch Group Grevimiz Bloomberg’de
GENEL BAŞKANIMIZ EYÜP ALEMDAR VE YÖNETİM KURULUMUZDAN SWATCH GREVİNE DESTEK ZİYARETİ
AYHAN ÖZBEK'İN ACI KAYBI
TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİNDE ÇALIŞAN BAŞTEMSİLCİ VE TEMSİLCİLERİMİZ İÇİN EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Sendikamız Koop-İş,
UNI Global Union’ın 2025 “Breaking Through” (Atılım) Ödülünü Almaya Hak Kazandı
ULUSLARARASI ÜST KURULUŞUMUZ UNI GLOBAL UNION’DAN SWATCH GROUP TÜRKİYE GREVİNE GÜÇLÜ DESTEK